Trygghet og kvalitet siden 1890

Sotra og Omegn Begravelsesbyrå er det første begravelsesbyrået med kontor på Sotra.Kontoret er i "Bjorøygården", Grønamyrvegen 22, 5353 Straume. Vi bistår med alt til begravelse og bisettelse i hele Fjell, Sund, Øygraden og Stor-Bergen.

Kobe Christensen Begravelsesbyrå i Bergen. Møt vårt erfarne team

Hvem er vi?

Med lang erfaring og medarbeidere med høy kompetanse og integritet ønsker vi å skape trygghet og åpne for at dere skal få en unik seremoni for de dere er glad i. Vår lokale forankring gir oss muligheten til å møte pårørende i deres nærmiljø. Familiens valg og ønsker er det viktigste for oss. Vi håper du vil føle at du valgte riktig begravelsesbyrå hvis du tiltror oss å ta hånd om det praktiske ved livets slutt for en av dine kjære.

Kontakt oss på tlf 56 32 08 90. Vi er tilgjengelige hele døgnet, 365 dager i året.

Velkommen!

Om Sotra og Omegn Begravelsesbyrå

Sotra og omegn Begravelsesbyrå er et lokalt begravelsesbyrå på Sotra i Øygarden kommune utenfor Bergen. Byrået ble opprettet som en avdeling til Koba Christensen Begravelsesbyrå, for å bedre kunne bistå etterlatte på Sotra. Vi har et eget kontor på Sotra hvor vi kan ta i mot de etterlatte og planlegge gravferden. Som en avdeling av Koba Christensen har vi over 130 års erfaring i ryggen. Du kan føle deg trygg i møte med våre dyktige konsulenter.