Personvern

Verd Begravelse AS samler inn personopplysninger fra deg gjennom registrering av kontaktinformasjon i bestillingsskjema på nettsiden vår. Denne informasjonen blir overført inn i vårt datasystem og deretter slettet fra bestillingsløsningen. Vi lagrer ingen persondata andre steder enn i vårt datasystem. Vi vil kun bruke ditt navn og andre personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven.

Vi henter inn slik informasjon kun i de tilfeller det er relevant for oss og for din befatning med Verd Begravelse. Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet.
Kontaktinformasjon som telefonnummer eller e-post kan brukes til å ta kontakt med deg som har bestilt begravelse eller delt informasjon med den hensikt å bli kontaktet av oss.

Du har rett til å få innsyn i informasjonen som er lagret om deg og du kan be om å få slettet informasjon.
Ønsker du å få innsyn i informasjonen vi har om deg eller har andre henvendelser knyttet til personvern ta kontakt her

Informasjonskapsler
Verd Begravelse benytter informasjonskapsler (også kalt cookies) for å samle inn statistikk. Informasjonskapsler kan spore internettbruken din, men vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside. De aller fleste nettsider benytter slike informasjonskapsler.

Alle som besøker et nettsted, skal ha informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. Du må godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.Du kan hindre at slike informasjonskapsler lagres ved å endre på nettleserens innstillinger. Da vil imidlertid sidene ikke fungere optimalt. Du kan også slette informasjonskapsler i nettleseren eller ved filbehandling.